Selesai

Aneyo Sayur!
Aneyo! (untuk yg xmakan Sayur)

pagi tadi exam terakhir.
exam terakhir untuk semester ni.
Alhamdulillah,Alhamdulillah!

mcm biasa,kalau esok exam mmg pkul 10 mlm lg dah tdur.
tapi sbb bio clock dah rosak teruk,
pkul 2 pagi baru terlelap.
itu pun 5.30 pagi dah terjaga.
terjaga sebab nerves.
sangat2 nerves.
duk fikir mcm mana la paper aku pagi nnt.

bgun,mandi,makan sikit.lps tu pergi ke bilik Herr Dettman.
aku pergi awal 30 minit.
sempat sembang dgn kawan2 yg amik paper hari ni juga.
sebenarnya aku xsuka sembang sblum dan selepas exam,
sbb benda tu boleh merendahkn kita punya keyakinan.

dan mmg benda tu la yg berlaku pagi td.
member jerman sorg ni tanya,
ko study x psl benda A benda B ni?
dalam hati rs neves tu dah berganda,
sbb dua2 benda A n benda B tu aku xbaca,dan xfokus lgsung.

nasib baik mmg xkluar langsung.
nmpknya ramalan dan tekaan aku agak tepat kali ni.
oh nikmatnya bila dah xde paper.
dah xperlu stay up.xperlu dah semua tu.kah3.




Comments

Popular posts from this blog

Teori relativiti Einstein

Du