Posts

Showing posts from October, 2012

Lelaki

layan org perempuan mcm tuan puteri sebelum dapat,
bila dapat terus letak 'tuan puteri' tepi tong sampah.
org laki semua sama.

kata cik ***** kpd ku.

aku angguk tanda setuju.

bila fikir balik ayat2 dia,
gua buleh buat satu konklusi,
pesan gua kpd org perempuan di luar sana,
berhati-hatilah di jalan raya.

Drama

Image
situasi aku yg aku alami pun ada dlm video ni,
          tp yg pasti bukan drama cinta sejenis.

                  SAYA BUKANG GAY

Raya

mcm biasa,setiap tahun sama.
bgun pagi terus ke kelas,
tiada kesempatan untuk solat raya,

malam ni junior ada buat makan2,
senior just sponsor duit.
malas memasak sbnrnya,
makan je rajin,tp xmembesar juga.

tahun ni genap 3 tahun raya di jerman,
tiada apa yg menarik,
daun2 yg luruh itu lebih menarik.

selamat hari raya aidiladha semua!

target raya tahun depan,
nk beraya bersama isteri,
takbir raya sama2.

Raya Haji

xpasti bila raya haji di bumi hitler ni,
ikut org turki hari khamis,
ikut org arab hari jumaat.
klu raya hari jumaat,
aku sanggup ponteng kelas,
dah 2 tahun xberkesempatan,
sembahyang sunat hari raya.

Harta

UAI pernah pesan,
Klu org laki tu naik motor buruk pun,
Tp klu ada ilmu agama,akhlak yg bgus,
Pilihlah dia.

Ni tidak,
Klu tgok org naik motor buruk je,
Mesti ada tanggapan negatif.
Ingat kereta Audi,Mercs,Porsche
Buleh garanti ko ke syurga?

Aku plan nnt nk beli kereta tolak je.
Confirm xde org yg nak/suka aku.
Materialistik tanpa sempadan.

Haktui!

bahu

ya-Allah,sakitnya bahu sblh kiri ni, lenguh n sakit je memanjang. ada ke sesiapa tahu knp? rsnya main bola haritu kaki je yg terseliuh, badan xde apa2.

Perasaang

Pagi td pergi ke kelas, rutin harian.tiada apa yg aneh. kelas dh berlangsung selama sejam lebih, tetiba prof tunjuk satu graf, oh tidak,aku lupa nk print graf tu seketika bermonolog dalaman. dan hari ni juga prof tetiba check, sape yg print,sape yg xprint. DAS IST SCHLECHT! kata prof wujud perasaang bersalah. ah see yal lah! aku xsuka perasaang nih!

Senyum

ada dua jenis manusia je yg senyum sorg2. pertama orang tgh bercinta. kedua orang gila. tp aku rasa ada tiga jenis. yg jenis ketiga ni special. ketiga org yg kentut senyap2,tp busuk baq hang

That something

U guys outside there have something that i dont have but i would like to have
That's how unfair life is.