Posts

Showing posts from February, 2011

one day

hari yg ditunggu-tunggu bakal tiba, hampir setahun tnggl berjauhan drpd keluarga, ah,xsabar dh ni nk tnjuk bakat memasak, dulu asyik kena kutuk je, "umur 20 pun xreti reti nak masak"--kata ibuku jumpa "nnt"---- xsemua org tahu "nnt" tu sebenarnya bila,
menyesal potong rambut,seriously. xpernah rasa menyesal mcm tu sebelum ni, rambut Top-Big Bang dlm "let me hear your voice", peh,terbaik rambut si Top tu.. arrrgh,kali ni betul2 menyesal..haish

Bongsu

biasa la klu ttbe mesin basuh mengeluarkan bunyi yg pelik2, bila pergi check kenapa ada bunyi mcm tu, rupa-rupanya ada henset dlm mesin basuh, sebulan aku xleh nk call mama kerja adik bongsu la ni
klu pagi2 kepala ttbe kena ketuk dgn sesuatu benda, tu pun biasa je klu adik bongsu tu bgun awal, dia mmg suka kejutkan abg2 yg masih lg tidur, well,7 am is still early right.
klu mkn ais krim,lepas tu kantoi dgn adik bongsu, klu xbg,dia nangis,lps tu g report kt mama, terpaksa la bg ais krim tu kpd adik bongsu,
adik bongsu,biasa la tu..nama lg budak2. rumah xpernah sunyi dsbbkn kerenah adik bongsu ni..haha