Posts

Showing posts from May, 2014

The classic

Image
Dah lama dah sebenarnya nak tengok cerita ni,
Tadi terfikir untuk cari dan tengok online.

Aku rasa, ini antara cerita korea paling best la,
berbanding dengan Daisy, A moment to remember, love 911
Jalan cerita pun agak menarik.
senang cerita korang tengoklah sendiri ye

here is the link

Credit pic: Google


Lightroom

Image
sekarang sedang belajar meng'edit' gambar,
guna lightroom,
ada banyak tutorial videos di Youtube
Ni contoh gambar yang telah diedit guna Lightroom,

what say you?



Murano dan Burano

Image
Murano dan Burano ni pulau pulau kecil di Venice, Ramai yang tak tahu psl dua pulau ni. Rugi,sangat rugi. Sbb Burano tu sangatlah cantik (bagi aku)