Posts

Showing posts from April, 2011

virus

kecewa gila,pagi2 lg laptop buat. gua google la mcm mana nk kasi laptop ni elok, yg penting mmg ada virus, delete situ,delete sini,last2 skrin jd hitam je. mmg down thp gambang. duit dh la xde, klu repair kena byr.100 euro baru jumpa juruteknik, belum lg kos baiki.chill la kak!
aiman dan johar,dua2 terlalu celik IT, mmg power la, 4 jam buat kerja repair laptop ni, game kelantan vs selangor mmg xsempat tngok, sedih,sori Lee Rome xleh nk update.
lega,mmg lega.tp bila pikir balik, kes yg sama menimpa gua, bila format laptop,smua bnda hilang, termasuk anime dan filem "Kimi ni Todoke", hari tu baru je amalina sazlan tulis di blog dia , psl nk format laptop smua ni. sbb time tu,dlm hati,"laptop aku ok je". idil idil,haish

kimi ni todoke

Image
sngt2 best cite jepun ni. dh lebih meminati cite jepun,drpd korea. sbnrnya kartun manga je, lps tu jd anime tahun 2010,dh jd filem. mantap2

selamat hari lahir Kio

23,april,2011. dh masuk 9 tahun, awl2 pg dh call rumah, jumpa ogos nnt. duit xmasuk lg,nk beli hadiah pun xleh.haish. sabo je la

tulips

Image
khas untuk peminat2 tulip.haha. mls nk upload bnyk2, nk tngok gmbr2 tulip yg lain,usha di facebook gua ye.

nnikoh

Pok cik A -- "demo bini doh ko?"-tny pok cik ni Ambo--"biar betul pok cik ni,tny soalae lagu ni"-kecek dale hati. "ma,pok cik tu tny ore nikoh doh ke dok lg ko td?"-nok make sure dgn ma ambo jah.takut saloh dgr.pah klu salah jwb malu plok. Mama--ho,dio tny nikoh doh ko? Ambo--dgn pening xtahu bkpo pok cik ni tny gini,ambo jwb la, "eh,dok eh.ambo blaja jah sano,tp dok nikoh lg"
mmg suko selok la lepas tu satu kluarga.ingtkan ore tny ore pmpuan jah soale nikoh ni. pok cik tu nok kenalkn cucu dio ko ambo bakali.bahaya soale lagu ni, ado ore tny,bilo nok nikoh? jwpn aku senang jah,nok menikmati hidup bujang bia puah. sedak kot hidup bujang ni.nikoh letok tepi dulu

bbq di Enschede,Belanda

kitorg dpt jemputan ke sana.bbq biasa2 je. mcm2 ada.daging kambing,lembu dan ayam. akak tu mmg pndai betul marinade,sedap plak rsnya, buah-buahan kt Enschede ni mmg murah gila, terkejut tngok harga anggur yg dijual 2.50 euro untuk 2 kilo. klu di jerman,harga sekilo dh 3,00 euro. apa lg,trus beli dua kilo.puas hati. sebelum balik akak tu masakkn mee hun singapore, yg ni mmg the best la,klu kt rumah sndri,mmg dh tiga empat pinggan. tp sbb segan sikit,ckup la sepinggan tu.haha jiran akak ni org indonesia,rapat je org malaysia n indonesia di sini, kt youtube dan lain2,xabih2 duk kutuk mengutuk, pelik gile.haish..

Hantu kak limah balik rumah

wlaupun org lain semua dh lama tngok, komen2 kt fbook semua ada unsur drpd crita ni, awal2 mmg xfaham,ape bnda "cer cite cer cite" ni? lps tu my sist cuti,balik la rumah, dia la tny,"ngoh,tngok doh ke cita Hantu kak limah?" aku jwb la..cite gapo tu kak? cerita lucu,mmg wajib tngok..ringkas kakak jwb.
cite ni aku tngok waktu badan xbbrape nk sihat, klu cite bosan,dgn badan mcm tu,mmg aku trus delete je, tp cite ni mempunyai kelainan yg tersendiri,haha bru je 10 minit tngok,dh gelak besar, bapak kelakar cite ni, ada plak si johan tu,lg masyuk. mmg best,tngok byk kali pun xbosan,