virus



kecewa gila,pagi2 lg laptop buat.
gua google la mcm mana nk kasi laptop ni elok,
yg penting mmg ada virus,
delete situ,delete sini,last2 skrin jd hitam je.
mmg down thp gambang.
duit dh la xde,
klu repair kena byr.100 euro baru jumpa juruteknik,
belum lg kos baiki.chill la kak!

aiman dan johar,dua2 terlalu celik IT,
mmg power la,
4 jam buat kerja repair laptop ni,
game kelantan vs selangor mmg xsempat tngok,
sedih,sori Lee Rome xleh nk update.

lega,mmg lega.tp bila pikir balik,
kes yg sama menimpa gua,
bila format laptop,smua bnda hilang,
termasuk anime dan filem "Kimi ni Todoke",
hari tu baru je amalina sazlan tulis di blog dia ,
psl nk format laptop smua ni.
sbb time tu,dlm hati,"laptop aku ok je".
idil idil,haish

Comments

najihah iman said…
kimi ni todoke-x po bulehh dload plok..
positive2 :)
InaSazlan said…
hahaha namo penuh siap.sabar lah idil,ambe pehe perasaey demo gano.skit ati dih hahaa
Cha Om said…
haissh..sejak bila namo aku jadi lee rome tu E-day?haha..aku baru jah format laptop,male mu tepon aku tu la..

Popular posts from this blog

Master thesis

Drawing

The Flash