Kantoi


ym dan skype dua2 on,
dua2 available,bukan busy dan juga invi,
biasa aku on je bnda tu,
lepas tu blah la,
xde la mengadap laptop je krje,
ttbe ada org tegur kt ym,
aku xlyn,sbb mls nk chat,
dlm hati,lain kali bleh aku bgtau,
'maaf la,time tu aku xde kt bilik',
wlaupun sbnrnya kt dpn laptop je..haha
tricky brain,that's it..hua3
ttbe si penguin tulis status ym Guten Morgen Patrick,
aku pun balas la status tu, XXXXXXX(Rahsia Kerajaan Uganda)

sekali org yg sama tulis,,,
idil,aku tahu mu ada kt situ kn..

nk jwb mcm mane?ingtkn xkantoi
jwb je ... eh?maaf2,,ym aku kena hacked..
logik?seyes xmasuk akal..
perlu taktik baru,,herm


Comments

Cun-Na said…
nk tipo x reti....
nerd!~ lallaalal =p
chaom said…
jahat mu day..haha
sekali ore wat gitu jugak ko mu baru tau..
kawan penguin said…
haha..tu la..rajin sgt balas status penguin tu..kan dah kantoi..lain kali invi je..confirm org x kacau
Idil Farhan said…
cun-na..nerd ok lagi,,jgn skema sudeh..haha
rome--aloh la,aku xsuko bena chat klu time ada kijo.klu aku free,aku lyn blako..haha..lawa blog demo..keh3
kawan penguin---ni semua slh penguin!!!..tebal muka aku kjap..
PENGUIN!! said…
knp ak yg cute ni yg dipersalahkn..hahaha
Idil Farhan said…
penguin dh pndai mengarut skrng..tahniah!!,,haha
penguin said…
hahha..ni semua salah patrick!!! always talk nonsense..berjangkit
Idil Farhan said…
xkn xkenal prangai patrick mcm mane..haha
patrick mmg slalu mcm tu,,sbb tu die cool..hua3
cute pingu said…
bwuekkkk!! bajet2~
Idil Farhan said…
oit,bnyk betul nama ko..ada ke pnggil diri sndri cute.haha
nursyafiqah said…
ntah penguin tu..ntah pape..bajet betul
Idil Farhan said…
taktik penyamaran yg bgus,,mantap!
haha,,penguin2,,ape nk jadi ni

Popular posts from this blog

Du

Teori relativiti Einstein