Posts

Showing posts from December, 2012

terakhir

selamat tinggal semua.insyaAllah jumpa lagi sekiranya pnjg umur.

-aneyo sayur-

hafal

sbnrnya sem ni ada belajar satu subjek law,
subjek ni penuh dengan tulisan,
99% perkataan, 1% lagi nombor

serius aku xsuka hafal,
tapi untuk subjek law mcm ni,
terpaksa juga lah hafal mana yg perlu.
klu xhafal parah la untuk exam final nnt.

ingatkan x amik medic,xperlu dah hafal2 ni,
sbb tu la aku aktif sikit di twitter,
stress duk menghafal

ada tips untuk senang menghafal?
kongsi kongsi laaaaaaaaa



lagu

Image
i would like to dedicate this song to *rahsia* yg selalu busy
tapi xde ucapan yg geli geli la.kah3
selamat pagi org di sana


CINTA

ya Allah,sebenarnya gua pun xtahan dgn tajuk mcm ni,
masa nk tulis "CINTA" tu termuntah terkentut semua2 la,

sejak dpt jumpa fb kawan2 lama masa SMKA tangok dulu,
memori ni datang balik,bukan memori indah pun,
lebih kepada kenangan pahit.hak tui!

tapi ini cerita lama la,
gua dah bertaubat lama dah.
nasib baik sempat sedar yg tu semua agenda illuminati.

pernah masa hujung 2003(tingkatan 1),
berkenan dgn seseorang ni,
tapi kami dari kelas yg berlainan.

jadi gua minta la tolong kawan gua yg sekelas dgn perempuan tu,
minta tolong adjust no tel la,semua2 tu la.
tp xdapat pun semua tu,
si perempuan tu siap bg teguran lagi,
"belajar pun xhabis lagi,exam pun ke laut"

tersentap gua dgn ayat dia.
tp gua berterima kasih la kt si dia ni,
klu dia xbagi ayat mcm tu,mungkin result PMR gua pun ke laut,
mungkin sekarang gua tgh kerja dkt mcD,eh mcD haram,kfc mksud gua.