Posts

Showing posts from December, 2010

jersi

Image
google je,mls nk amik gmbr baju sndri

akhirnya,dh ada jersi pasukan jerman, wlaupun aku mmg xsuka team ni, well,klu dh murah,on je..hahaha mslh skrg,baju tu agak besar, either aku masih lg xmembesar, or size S tu mmg besar.. mcm mana nk gemukkn sikit bdn ni? siapa ada tips?aku betul2 nk membesar ni.huh!

first class

selasa lepas pergi ke Koeln, bandar yg popular dgn gereja terbesar, masuk2 je trus kena sound dgn paderi tu, "tlg jgn pakai snow cap dlm gereja ni".. ape kes,pakai topi pun xleh..haish
then ktorg menuju ke kedai Hard rock cafe, sdg memilih baju,ttbe ada mamat ni dtg kt ktorg, kamu ni dr indonesia ya? bukan,kami dr malaysia-jwb member aku. td senyum,bila dgr malaysia je trus brubah air muka, mgkin dia sedikit kecewa,ingtkn geng dr Indonesia.
singgah Zara,sbb ada sale, tp sale Zara di Koeln xbest mcm kt Regensburg, wlaupun sale,harga lbh kurang je. klu kt regensburg,sluar jeans bleh jd 10 euro je. pkul 7 mlm trus bertolak balik. smpai rumah tepat pkul 10 mlm.
tekan loceng,xde org dtg buka pintu. dh la lupa bw kunci,,agak noob di situ. stngh jam tekan loceng,xde jgak org dtg buka pintu.. dlm hati dh bengang ni, suhu -5,sejuk2..lemak2 yg disimpan,terpaksa digunakn, klu x mati kesjukan, last2 call senior,tmpg tidur di sana. smpai je rumah dia,dia tngh masak, "kesian ko tnggu kt luar sejuk2,mkn la du…

freaking winter

Image
Heater mcm xde fungsi,switched on tp still sejuk, skrg dh fhm,bila senior bgtau,tahun lepas ada org mati, sbb sejuk sngt + xde elektrik. siapa kata salji best?---tiru amirah samat..hak3 cuaca di malaysia still the best..

Missing them damn much

Image

oh,sebelum terlupa

Image
haha,,ni la rambut selepas disimpan lama2, amirah samat kata mcm mamat korea, haziq tngok trus jeles,sbb rmbut die pendek lg, saya guna rejoice ni,sbb tu jd lurus je rmbut tu,ha ha ha

Final Decision

ni mgkin kali terakhir menulis di blog Lilacidil, dh lama pikir psl bnda ni, fbook dh lama delete, skrg giliran blog, lgpun blog ni xislamic lngsg, tulis bnda2 yg xberfaedah, xbgus untuk luang masa bc blog ni. dlm ms seminggu,klu tngok blog ni dh xde,fhm2 la ye.. kepada kwn2 seblog tu, truskn la update,nnt gua bc blog lu. id ym n skype akan ditukar juga nnt, selamat tinggal semua n juga Lilacidil. pnjg umur jmpa lg..slm from Germany~

Pendek ke?

Image
i mean,rambut pendek la, bukan ketinggian aku..haha aku tinggi kot,180 - something,ok la tu..haha tp rmbut xsmpai target lg ni, so xleh nk tnjuk rambut latest,,haha ni gmbr bulan 3 2010, till then,,

Herr Rosdi

biasa klu kt malaysia gak,org pnggil en.idil, bunyi macho la jugok, betul la,idil nama kawe la tu, tp ado skali tu,ada exam bhs jerman,org hok jaga exam,org jerman, kawe ngan sain2 duk dlm dewan blako dh, Herr Rosdi, herr Rosdi, herr Rosdi, org jerman ni duk pnggil, lpas tu sain duk badi kelih,sapo rosdi ni.. pah ada sain kawe hok tau namo ayoh kawe rosdi ni, dio cepat2 tgur kawe,weh dil,dio pnggil mu tu.. pah kawe baru tringat,ya ALLAH,xingat,sek yo main namo ayoh, kawe pun menyahut la..herr rosdi hier,smbil angkat tngn, panah kawe,demo main namo pok kawe..haha