Posts

Showing posts from March, 2014

Rindu

Image
Rindunya adik-adik2 bulan di rumah, Rumah yang tak pernah sunyi sepi
Rasanya mcm baru je semalam pergi mandi pantai, Pergi taman tamadun, Pergi makan big apple pny donut, Pergi I-city main semua jenis permainan.
Sekarang dah ada kt jerman
Sunyinya ya Allah :(
Harapnya dapatlah scholarship drpd Mara utk Master ni. Aku ingin pulang! 
P/s : buat masa sekarang aku guna duit simpanan sendiri untuk sambung master ni.ada masalah sikit masa nak apply cuti haritu
I miss you guys! 

Taman Tamadun Islam, Terengganu

Image
Dari Bachok ke Kuala Terengganu ambil masa 2jam 30minit.
itupun tiga kali berhenti di stesen minyak-- nak kencing,beli makanan,minuman

Misi utama nak tengok masjid kristal je,
mmg cantik masjid ni.
walaupun sesetengah orang kata pembaziran,
pelancongan pun salah satu faktor yang menyumbang kepada ekonomi.