Posts

Showing posts from June, 2011

Smart reader

ttbe je,tringt tmpt ni Smart reader nama tmpt tuisyen inggeris, sempat la pergi sebulan lebih, lgpun xde benda nk dibuat lps Spm,
agak menarik la pengalaman kt sini, dlm kelas tu,ada dua org je lelaki,aku n afiq, the rest,semua perempuan.
ok la dua org lelaki,xde la pelik sngt,
paling pahitnya,bila si afiq ni pergi ke mana entah, seminggu(not sure) xdtg kelas. mksudnya aku sorg la lelaki dlm kelas tu.haha
peh,terbaik.gua diam je dlm kelas,xtau nk ckp apa.haha

Clean

bersih,

ada yg sokong, ada yg xsuka,
secara jujurnya,aku mmg xsuka benda2 mcm ni, aku xberminat pun dgn politik, skdr pendapat shj,
klu dh ada provokasi,letak gmbr chin peng semua tu, bnda bagus ke mcm tu?come on,aku pun bljr sejarah bai! bengang sngguh aku dgn org mcm ni, org nk hidup aman damai,



Musim Panas

suhu lebih kurang bachok je,kdg2 lg panas, bachok 30 darjah,kt sini 33 darjah.
org jerman pun dh mencarut2,bila panas mcm ni, yg mencarut biasanya lelaki, klu perempuan pula,masya-Allah,xyah cite. sungguh seksi. dugeun dugeun!
tp kali ni bukan nk bgtau syok tngk org seksi,
bila musim panas tiba,pintu,tingkap semua terbuka,

tidur

dh pkul 4 pg,mata xleh nk tutup lg, xmengantuk langsung,
nsb baik xtidur dlm kelas.tidur 3 jam je smlm, ada lg 3 jam,qada namanya.
selamat mlm

mood bengang,

manusia zaman skrng

bangang betul org mcm ni, xpsl2 bayi tu kena buang.
sumber- sinar harian kelantan.
sinar harian ni bgus juga,at least aku tahu apa yg berlaku di kmpung.

cn blue

banmal song,love light, dua lagu special,
love girl pun bleh thn..

cn blue,semua lagu best2.
inilah effect bila tngok yongseo,we got married. plan awl nk tngok satu episod je dulu, last2 51 epsiodes dlm masa seminggu.haha
sweet x sweet la,exam 3 minggu la dil oi..

malaysia vs lubnan

dua2 gol tu mmg cantik.second gol the best. sblum tamat masa pertama,permainan malaysia mantap gila, passing tepat,through ball pun bnyk, tweet2 member semua duk puji malaysia.
terbaik!

buku

klu kt gmi,hntr buku lmbt kena byr 30 sen per hari,
klu kt sini,dah xde sen2 dh,2 € per hari,damn,mhl mcm apa,
bru je dpt email,yg aku kena byr 4 €,peh melayang mcm tu je,
next time kena lebih alert,bila perlu hantar buku yg dipinjam.


3 minggu lg,exam.lg sebulan lebih untuk balik malaysia
bnyk benda nk dibuat bila balik nnt.

Tschüß Leute,

Malaysia vs Myanmar

lokasi Stadium di Kelantan, mantap la,penyokong pun ramai, baru semangat players nk main.
international friendly match kot, hrp2 next time ada lg perlawanan antarabngsa kt kelantan, aku hny fikir dr segi ekonomi shj, at least membantu la sikit ekonomi kelantan nnt, bila ramai org pergi ke sana.

Mat Saleh covers Jaguh Lima - Dikir Serabut Wehh

Image

bersama haziq dan que

Image
gambar yg ditunggu tunggu, p/s---tu rmbut asli,mmg dr kecik lurus je.haha klik gambar untuk usha rambut sy yg cantik.hehe

rentap 4 gmbr 2

Image
ni team bowling aku, dr kiri--marco(terer,asyik strike je) aku(terer gak,tp selalu masuk longkang la) ijat(awal2 terer,lps tu dh xlarat)

rentap 4 gmbr

Image
ni gmbr batch kitorng yg main bola, jersi batch bleh tahan lawa, duduk dua dari kiri,haha. jeles tngok member semua rmbut pnjg2,style baba

Rentap 4

smlm smpai rumah,update blog skjp, buka fbook,tngok yg mana penting, lepas tu email plak,xde apa2 yg penting.
pkul 10 lebih trus tidur,puas hati. letih gila,main bola lg,bowling lg,
pkul 12 tengahari baru bgun,haha bgun2 je sakit2 badan, tangan pun trasa jugak sakit, menyesal x warm up sebelum main, xpasal2 jalan mcm robot.
bola bowling tu bleh thn jugak berat, smpai tngn pun terasa sakit.haish

Rentap 4

RENTAP ni nama event pelajar2 malaysia di jerman, mcm2 pertandingan ado,bola sepak,bowling,rugbi dan sbgainya,
mcm biasalah,aku main bola je.rugbi dan bowling ni mmg xreti.
pg sabtu tu kitorg main bola,mlm tu ttbe ijat sruh join bowling, team dia xckup org,haha.nsb baik awl2 ijat dh ckp,kita main suka2 je.
first time main bowling habaq hang. nk pegang 'bola' yg ada tiga lubang tu pun aku x tahu,noob ma! dh la berat,bola tu bergerak xsmpai dua meter trus masuk longkang. peh,malu gila.hahaha.tp lepas dua tiga game,not bad juga la. aku rs klu selalu main bowling,bleh menang kot thun depan.haha

nama jerman

tiap kali nk hntr report je,mesti lab partner tny, nk tulis idil farhan rosdi ke? atau farhan bin rosdi? muhamad idil dan farhan Vorname bi forename. rosdi nama ayah--aku bgtau diorg.
diorng secara rasmi bg nama ala2 jerman,
Farhan Rosdi..
guna farhan dgn member @ informal
Herr Rosdi bila formal.

insomnia

plan pkul 12 nk tidur, 2 jam atas katil, cuba nk tutup mata,tp xberjaya. last2 buka twitter,tweet "insomnia is killing me man!'' member2 cepat je reply, diorg pun xleh tidur jgak.hahaha.what a coincidence! subuh pkul 3pg ,habis pkul 5 pg. mmg xtidur la
bhy betul sleeping disorder mcm ni. jom tidur,pening kpala habaq hang.
kenapa asyik celcom je msg aku.knp?

menarik kot

buka2 ym tngok ada org bg satu link, link tu agak menarik la,ada nama luna maya, untuk make sure,tny la si pemberi link ni, "buka la,gosip terkini tu"--balas si pemberi link, owh,gosip rupanya. dgn penuh smngt buka,nk bc gosip luna maya.
terkejut den,kluar gmbr hantu,bukan luna maya, nasib baik bukan kali pertama.

kelakar

Image
terjumpa satu video yg bleh thn menarik, xpernah aku ketawa mcm ni, mmg kelakar betul. diorng ni xleh gelak untuk sehari, tp mcm2 tricks director ,supaya diorng gelak. klu gelak kena rotan.
Image
MOIN(MORGEN) LEUTE!



muenster pun ada laluan mcm ni, klu ada kamera mahal mesti dh beribu2(mayb) gmbr, pening kepala habaq hang Excel macht keinen Spass, wenn ich ehrlich bin.

Excel

buke excellent tp gak microsoft excel tu, noob gilo lah sero,xreti nok guno. berat doh kali ni, report keno pakai excel blako, nok oyap gapo xtau ko sain, bab2 komputer mmg pagi hari lg r ngaku kaloh, mmg reti hok basic2 jah.

cuti

Image
endlich Wochenende. viel zu lernen,viel zu verstehen. keine Sorge Leute, wir glauben an Gott

Jiwo baba

gentle breeze,would you do me a favour? please send my msg to her.
Cun!