Clean



bersih,


ada yg sokong,
ada yg xsuka,

secara jujurnya,aku mmg xsuka benda2 mcm ni,
aku xberminat pun dgn politik,
skdr pendapat shj,

klu dh ada provokasi,letak gmbr chin peng semua tu,
bnda bagus ke mcm tu?come on,aku pun bljr sejarah bai!
bengang sngguh aku dgn org mcm ni,
org nk hidup aman damai,




Comments

org german pn terasa kebahangannya. . .
apetah lg org malaysia~
sedih owh malaysia hr ini~
Idil Farhan said…
tu la wan,tension aku dgn politik malaysia ni,makin menjadi jadi.
aku bc online je,xbnyk la tahu,mgkin ore kt mlysia lg bnyk tahu bnda2 gini
Cha Om said…
malaysia dah jadi negara kuku besi..org yg pakai baju kuning pon kena tangkap..nak komen dlm fb kena hati2 dah loni sbb SB duk track sokmo..

Popular posts from this blog

Drawing

Master thesis

The Flash