Posts

Showing posts from December, 2011

politik

penyokong yg terlalu taksub kpd seseorang pemimpin ni,kentut pemimpin tu pun dia kata wangi,harum mcm bau perfume.

ilmu agama dh ada,tp bila taksub sngt,sorry to say bro,mung mmg bodo kepa,supo xajin blaja ilmu agamo.

mak cik

mak cik yg berasal dr johor dgn anak perempuan dia.
cantik jugok la,diorg on the way ke jeddah klu xsilap.
sblum flight bertolak,org lain tngh sibuk cari seat masing2,
si anak ni cuba ambil gmbr mereka berdua,tp gmbr xcantik katanya.
dia pun ckp la,"mak sruh la org sblh mak tlg ambilkn gmbr kita"
gua dh menggelabah,
senyum2 sbb malu,tlg juga ambil gmbr diorg.
malangnya,gmbr yg diambil lg teruk.haha
sbnrnya time tu aku tergigil gigil sbb,xpernah berhadapan dgn situasi, mcm tu.

anak mak cik tu bkl doktor.oh tidak,nein danke!

Edit n tidak

Image
Image

angka dan abjad

knp 'a,b,c' atau abjad digunakn untuk pembacaan dan penulisan.
manakala '1,2,3,,,' hanya digunakan dalam ilmu kira kira(matematik).

klulah org yg decide definisi@penggunaan perkara yg aku sebutkn di atas tu sebaliknya,aku msih trfikir,mcm mana nk tulis nama aku agaknya?

mungkin :

2783782783 = muhd idil farhan

klu dlm matematik plk :

aks + ryu = kzsuo <----> 25 + 39 =64

4834890280359329903772!!
mksudnya,aku dh pening!!

romantik gila

xpercaya klik sini smpai skrg terbyg byg

Bahagia

Begini rasanya "dlm hati ada taman"
Taman skrg berada jauh di sebuah pulau.
Ich hab Sehnsucht nach dir. ((h))

kreatif

Image

Kampung

"sudahlah sy berasal dr kota bharu,kelantan.klu pakai baju kurung lg la nmpk mcm budak kmpung,sy nak somehow nmpk mcm sy drpd metropolitan" --Catriona Ross

Sngt kagum dgn pengakuan dia,

Pakai baju kurung xsemestinya budak kg,
Tp disebabkn trend atau style masa kini,pakai baju ketat,seluar skinny atau legging.
Suka sngt ikut barat.

Bg ambe,org pmpuan pakai baju kurung 3 kali ganda cantik.sekian