Posts

Showing posts from September, 2011

Typical

if you really believe in something,keep going after it dont let people get you down.
it's really easy to get discouraged.
bila melayu nk berubah, so so typical.



baju

susah betul nk control nafsu membeli ni, bila sale je,apa lg,serbu la mana2 kedai.
p/s: berjaya hapuskn koreanismus yg ada dlm diri ni, laptop dh bersih drpd drama n movie korea. running man n family outing susah sikit r nk delete. perlukn sedikit masa lg,lps tu,goodbye korea

cite hantu

aku akn tngok cite ni bila ramai2 je, biasanya bila balik malaysia la, tngok dgn adik2, klu sorg2 mcm skrg ni,mmg xkn tngok la, even trailer pun aku xkn tngok
bukan penakut,tp...

Gu

weh la,besar doh dio, bleh doh cari gu tu..
mksudnya--ko ni dh besar,bila nak kahwin?
makin lama,makin ramai org tny. adoi,sy bru 21 makcik,awl lg tu.

so long and good bye

slmt tinggal bachok, kali ni rs sedih smcm je nk tngglkn rumah, tp alhamdullilah sbb dpt braya d malaysia, wlaupun xfull satu bulan syawal.
jumpa lg tahun depan, minta maaf klu ada slh silap.

3 hari

time flies pretty fast only 3 days left, then no more nasi dagang,nasi kerabu,satay and so on.
why does August only have 31 days ?and not 60 days? or maybe 100 days?that's even better. i wish it was true.