Posts

Showing posts from May, 2009

Beschaeftigt:busy

To sist izyan,
Biase la bdk medic,nk buat mcm ne.
Ha3,kesian2.tp tu la,nk jd d0ktor kn,kena ah study.
Sy skrg ni p0m tngh exam gak,xleh g dekat k0mputer,lagho.hu2.
Honestly,slps awk fly,mati keb0sanan sy.
Xtau nk kacau sape.
Awk yg pling sp0rting,ha3,yet str0ng-willed.
Tu yg xthn.he2.
Tp lps tu dh biase dh,plus taun ni taun plg busy.
Nk pgg henset p0m bl0m tentu ag ada masa ke x.
Sy xbw henset s0ny dh,so,kena pnjm hnset member jap,
Mls pny psl nk reply ym awk,sy tulis p0st ni.
Gud luck ye!

To husaini,
Jgn slh fhm sein,arap sngt2.

Here it c0mes,

Mcm mimpi,sedar xsedar,
Paper math dh abeh.
Mcm xcaye,bt0l ke bln may skrg ni?
Oh lord,help me.
Wake me up,d0nt let me be in this kind of freak situati0n.
Ada tujuh paper ag ni,last paper,same ngan birthday my mum.
Xleh nk celebrate on time la mcm ni.
Damn!,frust gle r.
Tp nk buat mcm mane,Cambridge yg organise.
Tpaksa follow sistem di0rg jgak r.
Sbl0m exam td,mak ak ckp,d0 ur best.
Ingt,exam is n0t a 'life n death' matter.
So,d0nt be afraid to get d0wn,
Alhamdulillah,tenang jep hati ak dgr ayat2 my mum.
Thanks mama.

Alles gute zum Mutterstag!

Finally,dpt gak apply tajuk ni kt blog.
Tajuk dlm bhs german,fuyoo,gempak beb.
Xpernah dibuat org kampung ak.ha3.

Selamat hari ibu.

Hari ni,mcm biasa,awl2 pagi ak dh bgn.
Smlm nk call my mum,tp xde org angkt.
Sedih,sedih.
Awl2 ag ak call my mum,c0mpete ngan my sister.
Ak tny my mum,kakak ada call mama x?
My mum said,no.
Yahooooo,i g0t it first.biaseny die yg plg cpt bab2 ni.
Hepi gle,

Lepas tu,ak call kakak ak plak,
saje nk bgtau yg ak lah org pertama yg wish mother' day ni.

Jwpn kakak ak,
Bg die,setiap hari,setiap detik tu lah hari ibu.
Bkn hari ni jep,
Pergh,malu gle la siy0t.
Padan muka ko idil.ha3.

Xpe,xpe.rileks.
10 jun nanti kite c0mpete plak kakak.ha3.
Tp time tu,ak still kt bangi.
C0nfirm kakak ak menang.hampeh.
Ni special edition untuk my mum.
Ich danke dir.wegen dir bin ich hier und du bist immer in meinem herz.
Ich hoffe,dass du immer gesund bist.mein leben ist sinnlos ohne dich!vielen dank!

Pesanan khas

Kpd org yg buat p0st dlm blog ak ni,watch out ek. Owh,ak wi password,suruh mu delete post tu.
Dgn slumber,mu tukar p0st ak ek.
Nsb bek ak ni org yg sbr.
Satu je pesanan ak untk mu,
Mu delete p0st h0k mu buat tu,
Sekiranya anda gagal berbuat demikian,nnt tng0k lah p0st t'baru ak.
Time tu mu xleh pecah masuk blog ak dh.
Jgn cbr ak plak.

guess who?

Image
nak kata kembar,kitornng bkn kembar..
susah nak describe benda ni..
i couldn't find the best still..
erm,,,kena berusaha ag nk cr reason kpd kejadian aneh ni..
haha...first time tngok,gelak gile..
mcm mane bleh sama..
kebetulan ak rasa,maybe..





(xreti la mcm mane btulkan position gmbr ni)

can somebody help me?..haha

U.F.O.Betul ni.. Edited versi0n

tajuk dh gempak dh ni..
biase ler,tngok sape empunya blog ni..haha




Edited versi0n of u.fo. Betul ni.


S0meone changed this post.
Ada ke letak gmbr ak,ad rupa makhluk asing ke ak ni?
Mirah ni xbetol,skru2 kt otak die dh bnyk hilang.
Sbb tu susah nk terima hakikat yg die ni adik beradik alien.
Bengang bt0l ak,xpsl2 gmbr ak p0m t'lbt sama.
Nanti la,revenge!
Gmbr gmbr u.f.o akn di'uploadkn' nnt.ha3.
Padan muka mu.








..hahahahaha

Pencuri yg bodoh

Bengang gle ipe ari ni.masuk bilik,check2,duit die hlg.
Duit syiling p0m kena rembat gak.n gage,henset musa p0m turut sama menjadi mangsa
Amir plak hlg charger hndst n0kia,selipar tropicana,mhl 2 beb.
Syakiq,xde hlg pape k0t.
Ak,alhamdulillah,semuany selamat.ha3.
Nik plak,hlg henset.bodoh bet0l la pencuri ni,xde bilik org laen ke ko nk masuk.
Ni k0npem pencuri level plg rndh ni,maen bantai je bilik mane nk masuk.
Bknny reti nk observe dlu,bilik ak ni ada brg2 mhl ke x.
Xprofessional langsung.
Buat malu kaum lelaki jep.ish3,ter0k bt0l.
Pencuri 2 sbnrny,sbl0m masuk bilik ak,ada 2 kad sim.
So,die rembat ar henset nik n ipe.
Henset ipe masa 2 battery l0w,lalu dpn bilik amir,tng0k ada charger,amik jep la.
Sbl0m kluar,tng0k selipar die yg plg xlawa,jelez pny pasal,die amek selipar amir.
Manusia2,dunia dh nk kiamat,sempat ag buat perkara mungkar.

Terbang melayang

Ai,kena saving ag.janji pny pasal,kenalah beli hadiah gak untk adik ak s0rg ni.
My mum bgtau,die dpt no 3 dlm kelas.
Actually ak expect lebih drpd tu.
My mum ckp,no 3 p0m o.k lah,sbb adik ak demam ms amik exam tu.
Smlm,ak call die,bkn maen excited ag,minta hadiah drpd ak.
Ha3,abeh la ak bln ni.makan pasir ah nmpkny.
Bt0l x haziq?ha3.
Ak minta kakak ak support cket,tp die xnak.
Kedekut bt0l ah.ha3.
Time2 mcm ni,xde org len ag,kakak ak lah biasany penyelamat duit ak.
Tp kali ni,'terbang' jauh la duit ak nmpkny
Padan muka ko idil,ha3.
Xpe ah,ni my last pr0mise.
Xnak janji pape ag ah next time.hu2.
Btw,untk adk ak,tahniah ak ucapkn.nnt ong0h beli hadiah untuk kio ek.

My brother or my chemistry?

Fuh,very difficult to decide.
Lama sngt xbalik plus ada org ni xabeh2 bgtau die dh cuti skrg.
Xde rezeki nk cuti lama2 kt gmi ni.
Sabar2,ada hikmah tu.
4 mei i still have one more trial.
Dh la paper chemistry yg first,aduh.
Very tough,as th0ught.
24 jam maen ngan adik,bile nk study?
Study?mlm jep la ak free,klu kt umah.
Mirah plak ajak p sua rasa kt k.bharu.
Mls bt0l nk p sana,dh la jauh.
For me,n0thing's special there.
Erm,terpaksa ah korbankn masa cket untk my family.
Bcoz i love my family more than chemistry.
Kimia ni my sec0nd love,that's all.
No more cinta2 ni,later,mayb.
No use,friends are far better.
Ala,bunga bukan sekuntum.so,rilek dlu.ha3.
ThaT's not important,at all