Here it c0mes,

Mcm mimpi,sedar xsedar,
Paper math dh abeh.
Mcm xcaye,bt0l ke bln may skrg ni?
Oh lord,help me.
Wake me up,d0nt let me be in this kind of freak situati0n.
Ada tujuh paper ag ni,last paper,same ngan birthday my mum.
Xleh nk celebrate on time la mcm ni.
Damn!,frust gle r.
Tp nk buat mcm mane,Cambridge yg organise.
Tpaksa follow sistem di0rg jgak r.
Sbl0m exam td,mak ak ckp,d0 ur best.
Ingt,exam is n0t a 'life n death' matter.
So,d0nt be afraid to get d0wn,
Alhamdulillah,tenang jep hati ak dgr ayat2 my mum.
Thanks mama.

Comments

zT said…
ank mama tuuu..haha
Anonymous said…
Anak mak pun nak terikut budaya mencarut dan swearing yang tak baik ke? Mama mesti tak proud dengan perangai nakal tu... Mungkin hadiah besdey untuk mama yang terbaik ialah kejayaan dunia dan akhirat, dalam konteks pelajar merangkumi akademik dan AKHLAK?
Anonymous said…
Sy idil...awk saper?

Popular posts from this blog

Du

Teori relativiti Einstein