Posts

Showing posts from October, 2010

bengang

kali ni betul2 xpuas hati dgn celcom,ape hal ttbe kadar sms mahal gile baby, sblum ni 30 sen per sms, skrg dh rm2 per sms,, patut la aku msg member tny psl bola, die xreply, bila check kt sent items,rupanya msg not delivered,, baru je my mum bg rm10 tu smlm, mlm ni dh habis,, bru je hntr 5 sms, time pokai ni bnyk plak mslh bkaitan duit.. haish,,sakit hati sunggoh!

Kantoi

ym dan skype dua2 on, dua2 available,bukan busy dan juga invi, biasa aku on je bnda tu, lepas tu blah la, xde la mengadap laptop je krje, ttbe ada org tegur kt ym, aku xlyn,sbb mls nk chat, dlm hati,lain kali bleh aku bgtau, 'maaf la,time tu aku xde kt bilik', wlaupun sbnrnya kt dpn laptop je..haha tricky brain,that's it..hua3 ttbe si penguin tulis status ym Guten Morgen Patrick, aku pun balas la status tu, XXXXXXX(Rahsia Kerajaan Uganda)
sekali org yg sama tulis,,, idil,aku tahu mu ada kt situ kn..
nk jwb mcm mane?ingtkn xkantoi jwb je ... eh?maaf2,,ym aku kena hacked.. logik?seyes xmasuk akal.. perlu taktik baru,,herm

Jalil dan 2 kg Party

td member jerman tny, do u have a girlfriend in Malaysia? ttbe tny psl girlfriend, ke die nk jd girlfriend aku? gile ape,aku bukan gay,lol.. aku jwb la xxxxxxx, lps tu die trus ajak g party..haha klu xde girlfriend bleh hdup bebas katanya..
berat dh bertambah,lg 2 kg nk capai target, gembira molek,tp yg psti alat penimbang tu xrosak.. thanks Boss,senior aku di sini, klu xde event yg ko buat,dgn tema,, Bersama membina Lemak, xkn bertmbh berat aku ni.. JALIL,ye JALIL.. tu nama baru,housemate piqa maon pnye psl. aku pasti yg aku tulis idil farhan kt nama pengirim, tp mcm mane bleh jd Jalil Farhan..fulamak,jauh tu..

Senior

dolah tu senior aku,ilmie plak super senior, kamil super super senior, akak aini lg super super super senior, khairi,super super super super senior, johar,super super super super super senior..
dh tu siapa plak superman? well,sah2 la tuan pnye blog ni..ehem2
maaf senior2 ku,terpaksa guna nama korg semua,

Ultraman dan Virus

ptg td tertekan satu link, bila tekan je,chrome tertutup dgn sndri, cursor jd statik, nk minimize xleh, laptop buat hal,, oh God,mslh besar ni time tngh pokai, aku shut down kjap, bile buka balik,nmpk mcm ok, tp mslhnya xleh buka mane2 page, xkire la guna chrome,firefox,explorer,n safari.. ym n skype shj yg bleh buka.. tergendala jap aktiviti menonton cite Ultraman Taro, haha,,start to realize,Ultraman is so freaking cool,with his great costume. skrg laptop dh dibaiki, Taro,tnggu aku..

Ultraman,Kamen Rider

akmal kata,"aku nk jadi mcm ultraman,cool gile" kamil plak,klu aku,aku nk jd mcm kamen rider,kamen rider lg unik.. aku plak?..sailor moon la kot..sbb cantik..haha

slmt tnggl

kali ni betul2 pnye,dh xde istilah deactivate ke ape, baru shj delete akaun fbook aku, bleh je hidup spnjg tahun 2009,wlaupun xde bnda ni, maaf semua,,
p/s--rome,klu ada gapo2,,ym atau email..

Rokok

musim sejuk hmpir tiba, klu kelas pkul lapan,xyah cite la,seksa gile nk kluar rumah, nk kluar bilik pun pikir tiga kali dulu, senior kata,sejuk2 mcm ni mmg best hisap rokok, bila dgr pelik gak,mmg best ke?haha tp bile muka mcm nk beku,tlinga dua2 mcm xwujud, tercari2 bnda yg dpt krgkn kesejukan, rokok,ye rokok..
singgah kedai,tnjuk Ausweis,byr dan beres..

bola sepak

td kakak bgtau yg ada org kelate mati, lps game kelantan vs selangor, sblum tu ada terbaca status skype sesorng, ingtkn tu psl bola kt luar negara, bila dgr kes ni melibatkn negeri kelahiran, rs bengang ttbe, kwn baik kakak aku ada kt stadium untuk tngok match tu, allahyarham ni plak kwn kpd kwn baik kakak aku, bnyk la jgak yg kakak aku tahu.. apsal smpai nk bunuh2 org?tngok sudeh la brader, yg ko pergi buat hal kt tmpt pnyokong klate ape kes, klu dh xsuka penyokong kelate,pergi mati la.. media plak satu hal,tipu je pandai.. 'meninggal dunia di tmpat kejadian sbb sesak nafas'--what the heck? org bachok plak tu,,,,,scheisse!!

Basikal 'baru'

Image
ni basikal aku, biasanya ke uni kayuh basikal ni la, sbnrnya nk beli basikal baru, senior kata,ko repair je basikal lama tu, bleh jimat duit, basikal yg second hand pun 150 euro,,mahal. skrg dlm misi nk jd tnggi plak,,haha xcukup inci, naik basikal pun xstabil..haha

Idil dan rakan2

Image
dari kiri: idil(plg cute),kori,farhan,abrar tngok kt tngan tu ada gasing, aku masih ingt,aku main gasing dlm kelas,,haha agak kecil,xde la kecil sngt,nama lg drjh dua. no wonder la bila besar aku masih cute, sbb dr kecik lg aku dh cute..haha