Posts

Showing posts from November, 2011

28 November 2011

Image
Umur saya 21 tahun,saya xgay,saya ok.
Mama sruh call,tp kelas hbis pkul 5 ptg td bersamaan pkul 12 tngh mlm malaysia,
Bersyukur masih lg bernyawa,msih lg diberi kesempatan untuk hidup.
Terima kasih kawan2 di atas ucapan selamat hari lahir sama ada melalui facebook,khidmat pesanan ringkas dan juga twitter.


Peace,

27 November

Selamat hari lahir kakakku,

apa khabar?

"slm,
apa khbr,
sihat ko?,
gano loni?"

ayat simple,tp sngt bermakna.
i think i'm falling for you
even tngh kijo pun bleh msg tny khbr.
at least,dia ada sdikit masa untuk aku.

tq kakak,ur friend is so so .......

November

Bulan kelahiran,
Tp aku dh xsuka no 28,harap mklum.
No 4 plak skrg.

fake smiles !

She

Caring,understanding, dan lain2.
Terima kasih,

Yg penting anda ada bila gua sedih atau frust menungging.

Sehnsucht nach dir,habe ich immer ((h))

Nasi lemak(gmbr)

Image

Idola

Image
Kanan,dpn sekali.tu la idola aku.

Al hijab

Image
Xlena tidur mlm ni

Lagenda

Johar dh balik malaysia
Skrg cuma tnggl cr kerja je
Antara dua Lagenda steinfurt yg aku smpat kenal dan jumpa,


Sedih rsnya,bilangan pelajar malaysia di steinfurt makin berkurang nmpknya,
lg setahun,mgkin tnggl aku dan tiga org junior.

Sedih,bersedih dan menyedihkan adoi ter ber

Politik

Pakatan Rakyat,
Dap,pkr,pas..
Bila combine je dgn dap n pkr,
Agenda politik dh hmpir serupa.
sori la,klu pas xjoin pakatan rakyat,
Mgkin aku masih sokong.

bn pun bnyk korupsi.
Mmg betul,tp..
Manusia sama je,xkisah parti mana2,
Bila dh ada jawatan tinggi je,
Korupsi la,apa lg.

Yb gaduh sesama sendiri,
Rakyat yg mengundi masih dlm kemiskinan.
Mcm mana nk maju mcm tu

UPSR

tahniah kpd sapo2 hok bleh 5A tu, hok xleh 5A jgn sedih, pmr,spm ado lg.
*teringat result upsr almost 9 tahun doh. frust nungging lps tahu.frust xleh masuk mrsm.
xse ingt doh,frust tlajok dekpong

Spm

Good Luck and all the best untuk adikku Idil Ariff.moga dipermudahkn

Lawa?

Lawa xpenting dil,jnji caring@ ambil berat psl mu. --pesan seniorku

Well of course agama comes first.
Mgkin perwatakan yg dia mksudkan.

Betul juga pesanan tu.

Excited jumpa app blogger,sng update tnp komputer/laptop.

Nasi lemak

Ni bukan movie org cina yg kutuk lagu negaraku lps tu mints maaf,kata xsengaja.

Smpai mati aku xkn support filem org mcm ni.

Dh lama xmakan nasi lemak,sedap sedap sedap!!!

kek coklat daim

Image
voll lecker

Sorok bau budu

best cite ni,
agak lucu bilo ore klate nk ckp luar,
sbb ada loghat tu,

teringat plok masa nk blaja di selangor,
tiap2 hari duk berlatih kecek luar.

contoh: "ko nk pergi mana"
"aku nk keluar sekejap"

tp berlatih dlm hati jah,lawak2.

cite sorok bau budu ni,
mengisahkn ore kelate hok lupa asal usul,
knp nk bangga sngt kecek luar?
klu bleh kecek luar tu kiro maju la?ko gano?

aku pling xsuka,bila ore kelate sndri kecek luar dgn aku,
bajet ore luar,dalam IC 03 jugok.
pooooodddaaaaahhh!!

mcm mana?

apa khabar malaysia?
mama pun duk sebut2 nama si ambiga td,syabas la ambiga, nnt lg bnyk video saya gay,saya okay.
start drpd Bersih smpai la seksualiti merdeka ni, dr awl lagi aku xsuka, aku harap org yg bersemangat waja join Bersih dulu, masih lagi ada semangat yg tinggal untuk halang.
Bersih kot,bersih la sngt