Posts

Showing posts from October, 2013

Eiffel Tower , Paris

Image
Okay, ini post terakhir perjalanan ana ke paris.
Ana,kih3
Eiffel tower ni destinasi terakhir,
dari pkul 4 petang kat situ,
smpai pkul 8.15 mlm
tunggu sampai malam sbb nak tengok eiffel tower berkelip-kelip
nah,
tulis bnyk2 pun xguna,kentut pun xlega,adoi ter ber.













Arc de Triomphe , Paris

Image
Maaf terlambat update,
sibuk sedikit,
sibuk bermain twitter.kah3.
ok,kali ni pasal Arc de Triomphe,

Arc de Triomphe agak besar,
lokasinya agak dekat dengan Eiffel Tower,
relatif kepada tmpt-tmpt lain di Paris.
Pintu gerbang ini dibina sbgai penghormatan,
penghormatan kpd mereka yg terkorban dalam perang.

agak susah untuk ambik gmbr kt sini,
sbb dia kt tengah-tengah Roundabout.






   Next post pasal Eiffel Tower! ada berbelas-belas gambar untuk post tu nnt.

Sacré-Cœur, Paris

Image
Sacre Coeur,
antara tempat kesukaan aku di Paris,
kena naik tangga nak ke atas,
daripada situ boleh nampak satu bndr paris.
Pintu gerbang tu pun boleh nmpk dr sini.
( Sacre Coeur ni kedudukan dia agak tinggi,mcm atas bukit)
di kawasan atas ni ada seorang pakcik
pakcik yang main harp.
aku suka lepak kat situ,siap amik video lg.
serius,lepak dgn ditemani musik drpd pakcik ni,
xde benda lain yang aku fikir,
next time kalau dah kahwin,
aku definitely akan bawa isteri ke sini!
somehow aku rasa suasana kat sini,
erm,,,,
sangat romantik.hahaha



    Ini diambil sebelum aku naik ke atas.





Kuatkan volume bila tengok video ni.Trust me,u will like it! 
Next post : Arc de Triomphe aka pintu gerbang.