Sacré-Cœur, Paris

Sacre Coeur,
antara tempat kesukaan aku di Paris,
kena naik tangga nak ke atas,
daripada situ boleh nampak satu bndr paris.
Pintu gerbang tu pun boleh nmpk dr sini.
( Sacre Coeur ni kedudukan dia agak tinggi,mcm atas bukit)
di kawasan atas ni ada seorang pakcik
pakcik yang main harp.
aku suka lepak kat situ,siap amik video lg.
serius,lepak dgn ditemani musik drpd pakcik ni,
xde benda lain yang aku fikir,
next time kalau dah kahwin,
aku definitely akan bawa isteri ke sini!
somehow aku rasa suasana kat sini,
erm,,,,
sangat romantik.hahaha

        
   
    Ini diambil sebelum aku naik ke atas. 




video

Kuatkan volume bila tengok video ni.Trust me,u will like it! 

Next post : Arc de Triomphe aka pintu gerbang.










Comments

AMD said…
Cewah romantik gitu kau der
AMD said…
Cewah romantik gitu kau der
Idil Farhan said…
la baru tau ke gua romatik? keh3
Idil Farhan said…
komen sekali sudah der,jgn tamak
Idil Farhan said…
teruja xpe wan,jgn terkentut haha
Idil Farhan said…
#np astrid - mendua
Qatrun nada said…
serius ini awesome. arini baru dpt tgk video tu .. mengharapkan my future hubby pandai main.eh ! haha
Idil Farhan said…
Kak Qat : ewah,my future hubby terus! haha

Popular posts from this blog

Teori relativiti Einstein

Du