kena maki


ada org call aku,no aku xkenal,
aku jawab je la,
ni perbualan aku ngan si A tu..

idil-hallo,
A-siapa ni?
idil-ni idil ni,ada ape?
A-bangang la ko ni,aku minta no tel mak ko,ko bg no tel ko sndiri
then die yg end call tu.

dlm hati,dh marah gile ni,apehal mamat ni,aku xkenal ko,ko maki aku,
mangkuk betul mcm ni..

lepas tu,aku sruh my mum call org td,
my mum tny,sape ni?
si A ni jwb la,die ni ckgu kpd idil ikhwan,
die call sbb nk ckp ngan mak idil ikhwan ni,
dh tu kenapa marah2 kt anak sy yg nama idil farhan plak?
tu yg mak aku tny,
si cikgu ni kata,die ingtkn idil ikhwan tu jugak yg jwb call tu,
kire mcm diperbodohkn la klu adik aku yg jwb..
maaf la-ckgu tu bgtau mak aku..

Comments

malu kerna ad cikgu seperti itu. . .
huhu~
Idil Farhan said…
owh,sori ye,
xmaksud nk kutuk ckgu pom,
even my mum pom ckgu
naa~
xde menda la~
amik sbg pengajaran. . .
Idil Farhan said…
haha,biasa kot,,
smue org xsmpurna

Popular posts from this blog

Du

Teori relativiti Einstein