Broga

ni puncak bukit ni rsnya..

pndgn dr atas bukit ni,

dulu laluan ni xwujud pom,
klu dulu,mmg susah naik bukit ni time hujan

see,semua guna laluan tu.

ramai?..ni xsngt..bleh jd lg ramai..
view lg cantik klu dtg lepas subuh..serius cantik

nyah,ni la gmbr pokok kelapa sawit kt bwh bukit tu.

nice one Broga,,udara mmg bersih..
aku pernah buat post sblom ni,
cla..buka link ni


Comments

~claizani~ said…
subhanallah.lawa gila. ye dop kat mesia ni? aku x cayo raso.mace tepat lain jah..btw, trimo kasih daun keladi.ado hk lain tamboh lagi..aku leh kopi.haha.
p/s: ayat 'nyah' tu aku raso po nok g sepak nunggim nyor jah mu ed.
Idil Farhan said…
kn aku oyap dh..mmg comel pun Broga ni.first time aku sapa sini pun xhenti-hnti oyap comelnya bukit ni..
jgn kopi gmbr hok ada aku sudeh la.haha
area mane neyh idil??
xpena smp pn~
nk pegi r. . .bule shoot2~
Idil Farhan said…
aku xpasti la wan,,try google..
tp tmpt ni dekat la Gmi bangi..
mgkin area kajang kot..
klu nk g,by group la ye
owhho~
bangi. . .
aisshhh~berani sgt la ak nk pegi sorg2. . .heeee
~claizani~ said…
idil koya blana.xdop maknonye nok amik pic hok ado mu...cehhh.khait tuih.
Idil Farhan said…
wan--semenyih nama tmpt tu,smpadan n9 selangor..jgn g sorng2,bhy.mcm2 kes dh aku dgr..
cla nyah--mane la tahu,mu curi2 amik gmbr aku..aku tahu aku hnsem,tp jgn sapa curi gmbr..kah3

Popular posts from this blog

Master thesis

Drawing

The Flash