Ayat tergantung

td junior ada bgtau,yg die ada bc blog aku,
aku bgtau die,ala ko bc ke blog aku,
sbb blog aku xberilmiah lasum.
die kata die suke bc blog ni,
sbb simple n buatkan die berfikir.
ayat tu aku pelik,apsal nk fikir plak.
mgkin disbbkn ayat2 yg tergantung..kah3
mulai dr skrng,aku kena tulis sesuatu yg ilmiah,
sbb junior nk baca ni,
aku nk jd senior yg baik..keh3
(aku tulis je ape yg aku nk tulis kt blog ni,
dh jd mcm hobi dh pun)

Comments

zT said…
tabik ah senior nih...haha.tulih jah gapo hok nk tulih, sbb ni ur belog kea..
Idil Farhan said…
ni senior hok xleh jd cnth ni..haha
AxL VoGa said…
ak bace je..biar xdok mnde pun..HAHAHAH!!!!
Idil Farhan said…
haha,,sori la che..dh nk wak gane,
ni la idil farhan..keh3

Popular posts from this blog

Teori relativiti Einstein

Du