Cobaan


tak sedap.i know.
tapi tak salah mencoba.kah3
dengarlah





Comments

Syazatul Atikah said…
Es gibt mir eine gutes Gefuhl zu horen. Bitte spielen Sie das mehr:)

Sorry Deutsch berterabur .
anisizzati said…
nak pro main piano atau keyboard kena pakai semua jari.hahaha
ak pernah belajar jugak tapi x bleh pi sebab pakai satu jari ja.
idil farhan said…
@syazatul : good to hear that.Thank you hehe tapi itu je la yang reti,haha takpe, my german pun berterabur jugak walaupun dah kt sini for years.

@anis : aah mmg kena pakai dua tangan,tapi aku tak reti.haha
Qatrun nada said…
knp sounds mcm jauh sgtttt
anisizzati said…
anyhow, far way better than me,that was. haha

Popular posts from this blog

Teori relativiti Einstein

Du