you are the only exception

lagu ni mmg best
maaf la,bukan nasyid,
sy ni budak kisas yg xbrape betul sngt,
xbermakna gua xsuka nasyid ye,,hua3
xde la jiwang sngt,tp lagu ni slow je,
best2.

Comments

chaom said…
sapo nyanyi lagu tu day?biasa kalu lagu hak sedap bagi mu meme lain macam di pendengaran telinga aku..haha
Idil Farhan said…
rome--klu lain bg mu.mmg xpelik..haha
klu korea gak sedak blako..keh3
najihah iman--letih kawe taip namo demo,pnggil najwa sudoh r deh..haha
wan--yup.paramore,tp bkn nasyid la wan..haha
haha~
dah tue. . .
kalu nk jd nasyid gak kna ubah r jd paramujahid. . .heee~
Idil Farhan said…
tu la,kena jd paramujahid ,bru nasyid..keh3
haha~
lyn neyh weyh~
BILLIONAIRE by travie mc coy~
hehehe. . .
piqa ma'on said…
wan:haha..xboleh bla~paramujahid eh..terbaik r!
Idil Farhan said…
piqa--ko kn lyn nasyid,xkn xkenal paramujahid ni?kehkehkeh
piqa maon said…
haisy..Soutul mujahidin ak kenal la
Idil Farhan said…
haha,,yg tu aku pun kenal..piqa,cuba la reply komen aku kt blog ko,,ish3,,susah betul nk reply komen org ko ni
piqa maon said…
eh??ko kenal ke??ko mane layan nasyid~paramore yela~btw lagu tu x sedap pn..hahaha..dah reply la..ak xleh nk reply sbb internet slow gila..xleh nk bkk
Idil Farhan said…
erm,mgkin sbb ko biasa dgr nasyid kot..sbb tu bila dgr lagu rock2 sikit,mmg xkena ngan ur soul,,cewah
Piqa maon said…
Lagu tu rock ke??ngantok je ak dengar..kehkeh
Idil Farhan said…
ngantok?mane x ngantok,klu study xtido2..tu la ko,kn aku dh pesan,tidur kena ckup,8 jam sehari..haha
ah ko..8jam tu utk kanank-kanank riang yg sedang membesar je..remaja sihat ceria mcm ak ni 6 jam dah cukup kot..haha
Idil Farhan said…
remaja ceria mgkin la,tp klu remaja sihat aku xpasti betul ke x..haha

Popular posts from this blog

Teori relativiti Einstein

Du