Piramid di Bottrop,Jerman

Bottrop ni terletak di dalam negeri NRW,
Nrw tu singkatan untuk Nordrhein-Westfalia,
Perjalanan ke Bottrop mengambil masa sejam dari Bochum,
tambah lagi 30 minit nak naik bukit,
Piramid ni betul-betul atas bukit.
dari jauh pun dah nampak bendalah ni.
memang best,view from the top tu,pergghhhhh
Subhanallah,mmg cantik
tapi aku mampu ke tingkat kedua je,
sbb takut akan ketinggian.
dgn tangga tu bergoyang lagi bila angin bertiup.







Comments

Idil Farhan said…
Marilah jln2 sini.honeymoon nnt ko? :D
inspi(red) said…
Hneymoon nah. Alolaaa.

Popular posts from this blog

Du

Teori relativiti Einstein