Facebook



sejak xde benda ni,mcm2 perkembangan kawan2 yg aku xtahu,
bnda dh sebulan berlaku,tp aku baru je smlm tahu,
rs mcm katak bwh tempurung la plak,
ko xrase lonely ke?ko dh la xde facebook,
duk jauh drpd org lain,ada seorng kwn tny aku,
aku skadar senyum,dh xtau nk ckp apa,
xde la lonely gila,instead of facebooking,aku masih lg ada blog,
tngok la 'nnt',mgkin aku buat balik account facebook,

p/s:kepada yg fhm 'nnt' tu,sila jaga rahsia kita berdua.
aku sedang menunggu masa yg sesuai untuk bgtau semua org.

Comments

Anonymous said…
rahsia dlm kocek slalu....*wink
Idil Farhan said…
bgus2,,guna anonymous..keh3
whoa..idil nak buat comeback~
Idil Farhan said…
keh3..comeback tu yg pntg..haha
chaom said…
haha..day,jgn bukak fb..kalu mu bukak fb mu ,aku akan tutup fb aku..baru aman skit kalu mu xdo fb..huhu
amirahsamat said…
aku xtau ke idil ?haha.sibuk je kan

Popular posts from this blog

Master thesis

Drawing

The Flash