22

terima kasih kepada yg wish,
sama ada melalui facebook,twitter,sms dan lain2

tahun ini rasanya tahun paling bnyk dapat hadiah la,
ada yg bg gambar,lukisan tangan pulak tu

ada yg bagi video,agak menarik.
boleh tahan kreatif dan berbakat.

malaysia pun menang lawan laos.
aku syak itu rajagopal bagi hadiah hari lahir aku la tu,
kecewa laos main xseperti masa lawan indonesia.

ada juga yg nak pos kek,sekret resepi gitu.kua3
kalau bab kek ni,mmg xtipu,
baru sekali makan kek secret recipe tu,
itu pun masa boy@dzafir celebrate birthday dia.

apapun,kek keladi lagi legend la,
sedap dan murah :P

selamat tinggal 21,
selamat berkenalan(g) 22










Comments

Hermin said…
woo happy birthday n wish u good times ahead .....

dasyat jugak hadiah dari rajagopal....:p

Idil Farhan said…
tq2.itulah,sweet betul rajagopal ni
inspi(red) said…
haha..untg dpt byk adiah :P
Idil Farhan said…
inspi(red)-- mano link blog? nokkkkk

Popular posts from this blog

Teori relativiti Einstein

The Flash

Du