Kfc

Biasalah,bila balik mesti adik2 sruh belanja kfc.
Klu x suruh belanja pun,mmg aku akan belanja jgak.
Im a brother after all.

Nk dijadikan cerita,aku dan mama pergi la ke kfc kubang kerian.
Nk beli satu bucket besar tu.
Adik beradik ramai,klu xckup gaduh plak nnt.

Mama ni,dia mkn isi ayam atau bahagian dada je.sbb bnyk isi.
Klu peha ayam mmg xmkn.
Senang cite satu keluarga la ikut mcm tu.

Kitorg masuk kfc tu,pergi ke kaunter,untuk order.
Bgtau yg ktorg xnak peha ayam bnyk sngt.
Lps tu terus balik rumah.

Smpai rumah je,mama check bucket tu.ada 7 peha ayam.mama pun marah2 kt org td.dh pesan xnak bnyk peha ayam,bg bnyk jugak.
Tu la,masa aku(mama) bgtau,mata dia duk tngok farhan.gelenya!
Marah betul mama.

Aku sbnrnya xperasan pun perempuan kt kaunter tu usha aku.

Ttbe terasa 'panas' jugak aku ni.

Comments

menyesal baca sampai bawah..main point nak kate dia hensem..euwww!
Idil Farhan said…
Wan-- terimo kasih wan.kah3
Piqa-- itulah kebenaran piqa.ko kena terima.haha
Idil bajet!!!3 ini semua dusta... *komen ini sekadar nak test 'word verification'*
Shairani Ramli said…
dada ayam habes jangan marah
Akmal Hayat said…
aaaa..tak faham dowh idil.. :p
InaSazlan said…
haha tension la ambo!
InaSazlan said…
This comment has been removed by the author.

Popular posts from this blog

Du

Teori relativiti Einstein