Schloss Nordkirchen : Istana Nordkirchen

Istana Nordkirchen.
Salah satu tempat menarik di sini.
Nordkirchen ni salah satu bandar di negeri North Rhine-Westphalia (NRW)
Memandangkan kami belajar di negeri NRW ni,
kami ada satu Semester-Ticket yg boleh naik train/bus free di dalam negeri ni.hihi
Perjalanan ke sini mengambil masa lebih kurang 2jam 15minit.
Tiba di Istana Nordkirchen ni lebih kurang pukul 2.30ptg.
Istana ni mmg lawa,kt tengah-tengah hutan dan dikelilingi air






















.




Comments

Qatrun nada said…
subhanallah ! cantiknyaaaa . yang ada angsa n last pic dapat tmpat pertama dan kedua :D
SubhanALLAH~indahnya bumi luar..tp indah lg bumi sendiri..heee~

pergh!pergh!pergh!
hebat dah saim ak ni~daebakk!!

ak suka gmbr foggy little bangsal tu
ak suka gmbr swan tu jugak
ak suka gmbr pintu masuk castle tue
ak suka gmbr foggy wood alley tue
ak suka semua lah gmbr2 ni~haha <3

ni pendapat ak la dil
kalu mcm pix yg horizontal tu kan..ko kena perhati horizontal line dye..kalu mcm gmbr swan tu ko kasi straight lagi sikit mesti lagi cun..

pehtu gmbr reflection yg ko amik sure lg superb kalu jg horizontal line dye..

pndgn dr insan biasa~ ;)
keep it up bohhh!!

p/s:btw semua pix ni x di edit kan??
AMD said…
paling lawa ialah rambut tersebut.keh3

Popular posts from this blog

Drawing

Master thesis

The Flash