Kari buatan sendiri

lama kot tnggu nk makan ni,brapa lama tu rahsia..haha

ni la kari saya ye,walaupom warna xsama,tp still kari.




xplan langsung nk masak kari ni,
santan,serbuk kari,semua amik yg org pny..hahaha
sharing is caring..aku pikir mcm tu je.haha

first time 100 % aku yg buat,
sedap xde la sedap sngt,
mgkin kali kedua nnt lg sedap,
yg ni bnyk benda terlupa nk letak..hua3

Comments

DeepeSt FeeLing said…
impressive!!haha gud luck with other recipes too..huhu.kari ko dah mace kurma' dil aku tengok..hehe
Idil Farhan said…
haha,,aku bru blaja buat kari farah.
resepi lain tu mu ajar la aku..hehe
serbuk kari jerman aku guna,sbb tu kaler lain.
amirahsamat said…
sedap ke tu ??hhaha
Idil Farhan said…
aku xnak bg ko cuba mira..haha
nnt ko makan 2 pinggan,
yg bermaksud xbagus sngt untuk ko..haha
SiLent mOVe said…
hahaha..xtau plok lau aku call dia akn cut cred mu..sori ah bro..
Idil Farhan said…
rome=rilek ah..xdok gapo pom..
bereh blako aku..haha

Popular posts from this blog

Du

Teori relativiti Einstein