2 dan Z

nampak mcm sama..
tp of course la ada perbezaan..
satu huruf,satu ag nombor..
masa kecik2 dulu,
cikgu ak ajar mcm mane nak tulis huruf Z ni,
cikgu pom ada ajar gak nak tulis nombor 2..



Tp keadaan skrg ni dh terbalik..
aku pom xtau knp
bile aku tulis no 2,nmpk mcm Z..
at first mmg susah nk admit,
bile cikgu math ak ckp,
"ni no 2 ke huruf Z",kata mr borhan..
"aik,ada ke aku tulis huruf Z td?..
yg second part tu hanyalah monolog dalaman..haha


mmg susah nk terima hakikiat,
sbb even adik2 aku boleh bezakan Z n no 2,by writing.
fuh,what's wrong?
hahaha
bile member2 pom dh ckp sama mcm ckgu math ak,
mmg btol la tu,mostly ape yg ak tulis,2=Z
klu dua tiga org xpe gak,haha,,
lebih sepuluh org gak ah yg ckp mcm tu..
aarrrggghhhh,tension btol..


Alternatif yg diambil..

1)bgn jep tido.set in mind 2 tak sama dgn Z.
2)jumpa ckgu tadika aku semula,haha

Comments

mIra said…
ed...
sjk bl jadi gitu 2??
dasat doh tu..
bek g jupo dr..
mintak ubat ckit..
ED said…
xdok penawar penyakit ni,haha
kena bnyk bersabar n 'tidak kedekut kredit'..haha
ada kaitan ke?kwa2
mIra said…
hahaha...
meme xdek kaitan lasum..
napok sgt mu kn g mntk ubt..
cunna said…
hahha....
ke teringat2 seseorg smpai tertulis huruf Z...
lalalala~
ED said…
haha
mane ada teringat kt Z..
mmg x dirancang..haha
SiLent mOVe said…
orang x hensem je kena penyakit tu..haha
Iqbal Yusoff. said…
nanti aku ajar cara2 menulis ya idil.
ED said…
ok,,xsbr aku nk blaja..haha
~RarA und LaLa~ said…
haha.. xsandke 15 ade mslh ini..
tape2..
alternatif laen.

Berjogging..
haha
ED said…
owh,,jogging bleh gak ke,,
tp aku dh kurus dh pom..
xpe2,,kita jogging ssame,,ajak si tut2 ko skali,,haha
~RarA und LaLa~ said…
haha...
joging utk kesihatan weh..

tut2???? ko tpn sape engage tuh?? hihi

Popular posts from this blog

Du

Teori relativiti Einstein